Ny introduktionskurs

Då kör vi igång en ny introduktionskurs i funktionell träning / Crossfit. Ta chansen att under 12 tillfällen lära dig grunderna och metoden för en träningsform som skapar långsiktig förbättring av hälsa och prestation. Förkunskaper är icke nödvändiga, vi börjar från början. Vi kommer att bekanta oss med gymnastiska övningar, tyngdlyftningsövningar och konditionsövningar.

Ge dig själv en bra start på året och en bra grund för fortsatt välmående.

Läs mer…

Introduktionskurs i funktionell träning

Fler och fler börjar förstå att funktionell träning är något som verkligen fungerar och är hälsosamt. Lär dig rätt från början. Gå en introduktionskurs för att få till rätt rörelser med rätt teknik och rätt metod.

Kursen omfattar teknik och metod, grundrörelser inom gymnastik, lyft, kondition samt grundläggande näringslära.

Start 14 januari (6 veckor, 12 tillfällen)
Pris 3500kr

Läs mer

Crossfit träningspass

Crossfit träningspass

Vad är Crossfit?

CrossFit är ett fantastiskt styrke- och konditionsprogram som passar gammal som ung, vältränad som otränad. Genom att träna CrossFit förbättrar du din förmåga att utföra fysiskt arbete för varierade uppgifter och för varierad tid. Träningen består av funktionella rörelser som byts ut och varieras i möjligaste mån samtidigt som de utförs under hög intensitet.

 

Varför anlitar man en personlig tränare?

stretchmammapappabarnGravidgammalovervikt

Människor har olika förutsättningar men vi delar behov som att kunna resa oss från stolen, plocka upp väskan från golvet eller ställa upp boken i hyllan. Oavsett om ditt mål är att kunna utföra ovan nämnda uppgifter när du är 50, 60 eller 100 år gammal eller om du vill åka Vasaloppet på under 5 timmar så behöver du träna regelbundet. För att få mätbara resultat och hålla motivationen uppe är en personlig tränare det bästa stöd du kan få.

Jag fokuserar på dig som individ. Du kanske är gammal eller ung, vältränad eller otränad. Jag anpassar träningen efter dina förutsättningar och behov. Jag strävar efter att alltid göra det på ett lustfyllt sätt.

Metoden kallas för funktionell träning. Det är en kombination av styrke- och konditionsträning som bygger på funktionella övningar som utförs under hög intensitet och med konstant variation. Metoden är säker, effektiv och har hög verkningsgrad. Du kommer snabbt att märka resultat och förbättra din livskvalitet.

Ta fram kalendern. Ring. Boka in ditt första träningstillfälle!

Priser hittar du här.

Vad skall finnas i en träningslokal?

Därom tvistar de lärde. Jag blir emellertid nöjd och glad om det finns:

  • Pull-up bars
  • Romerska ringar
  • Skivstång
  • Hantlar
  • Roddmaskin
  • Klätterrep
  • Lådor i olika höjd
  • Kettlebells
  • Tidtagarur

Om du inte har något av ovan tillhands så går det ändå utmärkt att träna. Fråga gärna så tipsar jag.