Vår kunskap

Vi har har följande utbildningar och kompetens

  • Muskeltillväxt

  • Löpträning

  • Gymnastik

  • Viktminskning

  • Kostrådgivning

  • Rörlighet

  • Styrketräning

  • CrossFit

  • Tyngdlyftning

Anter Toma

Anter är otroligt passionerad kring träning och kost. Han har spelat basket och lyft skrot i många år.  Han har även lång erfarenhet av viktnedgång och muskeluppbyggnad. Med Anter som tränare kan du förvänta dig att få någon som hjälper dig att ta i med ett leende på läpparna.

Julia Bouleau

Julia är utbildad sjuksköterska och har jobbat på akutmottagningen på SÖS. Hon brinner för långsiktig hälsoutveckling och är speciellt duktig på att hjälpa dig som behöver mycket hjälp.

Elias Olovsson

Stark och ödmjuk. Med examen från tränarprogrammet på Bosön har han en gedigen grus att stå på. Aktiv som fystränare inom lagidrott. Aktiv atlet i tyngdlyftning. Är mycket duktig på att ta fram individanpassade träningsprogram.

Angelica Veskoukis

Angelika studerar kostvetenskap och brinner för matlagning. Hon kan hjälpa dig med kostupplägg och att utvärdera vad som är optimalt för dig. Hon är dessutom duktig Crossfit-atlet och mycket populär tränare. Angelica är noggrann med teknik och tillåter inget slarv.

Gabriella Pröckl

Gaby har utbildning i organisation och Sports Management. Hon brinner för att förbättra allas medborgares möjlighet till bättre hälsa. Hon är duktig på tyngdlyftning och har hjälpt många att förbättra sina personbästan.

Charlotte Alme

Charlotte är doktor i neurovetenskap och förstår sig mycket väl på inlärning. Du kan räkna med ett mycket pedagogiskt och metodiskt tillvägagångssätt när du tränar med Charlotte. Hon gillar att tävla och är bra på att få sina klienter att ta i lite extra.

Oskar Johed

Oskar är en tränare som aldrig slutar att ge. På ett outtröttligt sätt hjälper han sina klienter att förbättra teknik och utförande. Han lägger stor vikt på balans mellan kost, återhämtning och träning. Träning med Oskar omfattar alltid mer än det som sker i träningslokalen.

Kristina Bengtsdotter Hansson

Kristina brinner för funktionell träning för alla oavsett nivå. Hon har erfarenhet av träning och skaderehabilitering inom lagidrott, på gymanläggningar och inom primärvården. Med Kristina som tränare kan du förvänta stort fokus på säkerhet och skadefrihet.

Kalle Solberg

Kalle är en kunnig rackare med många års erfarenhet av träning i bagaget. Han är pappa och älskar att stå på händer. Med Kalle som tränare kan du förvänta dig empatisk och insiktsfull träning för ett gott liv.

Johan Axelsson

Johan lever som han lär, ständigt på jakt efter nya sätt att utmana och utveckla, både sig själv och andra. Han har tränat allt möjligt sedan barnsben och älskar nu allt med kettlebells. Han är även 3-årigt utbildad Psykologisk Coach och hjälper dig med motivationen. Med Johan som tränare kan du förvänta dig att få utbildande, varierad och utmanande träning.

Filip Christiansen

Filip är gymnast i grunden men har också ett stort intresse av tyngdlyftning. Med ett metodiskt tillvägagångssätt hjälper Filip sina klienter att klara av det som de trodde var omöjligt.

Sarah Thorell

Sarah fokuserar på att hitta balans i livet. Hur står det till med sömn, jobb, intressen, kost och träning? Vilka faktorer kan man skruva på för att få optimal utväxling? Sarah hjälper dig med det och mycket mer.

Marika Jaaniste

Marika är noggrann och metodisk. Hon är uppskattad för sin tydlighet och förmåga att förmedla det viktigaste. Hon har en charmig stil och är en mycket populär tränare.