Nytt år, nya utmaningar

Då var det dags att ta steget. Förverkliga drömmen. Göra något helt nytt!

Jag började på gymnastik när jag var 5 år gammal. Efter några år tillhörde jag ”pojkar elit” och hade som bäst en top 20 placering på junior SM. Förutom gymnastik har jag tränat och tävlat i klassisk ballett, simhopp, friidrott, fotboll, snowboard, slalom, längdskidor, karate, capoeira med mera.

Jag har både tränat själv och varit tränare på elitnivå större delen av mitt liv. Idrott i alla dess former är det bästa jag vet. Jag känner enorm glädje i att se folk göra framsteg som de själva inte trodde var möjliga.

Efter diverse utbildningar och väldigt många timmar som tränare och coach under årens lopp känner jag mig manad att ta steget fullt ut och fokusera på det jag gillar mest. Jag vill hjälpa dig att nå dina mål oavsett om de är kristallklara eller otydliga. Kanske vill du springa en maraton. Kanske vill du bara må bra. Du behöver rätt stöd och träningsprogram för att lyckas.

Låt oss utmana oss själva. Låt oss förändra vår livsstil en smula. Jag byter jobb och du börjar träna. Vad sägs om det? Jag byter karriär från kontor och kostym till gym och träningskläder.  Du byter soffa och mjukisbyxor mot skivstång och… du kan förresten behålla mjukisbyxorna.

Vi ses i träningslokalen!